Webbureau onlineBRAND

Synspunkter fra Ulla Sager

Ulla Sager:

Det er som om, der er blevet pudset vinduer på verden!

De sidste 2 år har Ulla Sager døjet med bl.a. tiltagende natteblindhed og troede, det var slut med at køre bil om aftenen. Med en DNeye scanning hos Brillecentret i Haslev er der blevet lavet om på det!

”Min oplevelse med de nye briller? Det er som om, der blev pudset vinduer på hele verden! Jeg har fået et klart syn nu - det er rigtig godt”, indleder en glad Ulla Sager.

Natteblindhed

”De sidste 2 år har jeg haft en tiltagende gene med natteblindhed og lysfølsomhed om aftenen. Det har de nye glas simpelthen korrigeret for, hvilket er en fornøjelse. Jeg var der, hvor jeg tænkte: Nu skal jeg ikke køre bil om aftenen mere! Men det kan jeg stadigvæk, og det er blevet rigtig fedt igen”.

”Der var ikke nogen tilvænning, hvor jeg skulle øve mig op og ned af trapper eller på anden vis. Jeg har bare taget dem på, gået ud og brugt dem”.

En klar forbedring af mit syn!

”Mit højre øje er klart dårligere end det venstre, og her synes jeg, at det er fint, at man ikke kan se forskel på glassene, selvom der er meget mere styrke i det højre glas. Jeg har en tynd brille, som gør, at jeg ikke føler, at jeg har briller på, hvilket jeg nogen gange godt kan glemme, fordi det er nogle fantastiske glas”.

”Det er en simpelthen en helt anden oplevelse, som jeg har haft de sidste to gange, hvor jeg har fået briller og valgt de her Rodenstock-glas. Det har været en klar forbedring af mit syn”, slutter Ulla Sager tilfreds.

Flere synspunkter: