Webbureau onlineBRAND

Synspunkter fra Susanne Hermansen

Susanne Hermansen:

Jeg måtte ha' det allerbedste, man kan få!

Arvæv på nethinden gjorde at Susanne Hermansen havde et sløret syn. En DNEye scanning hos Brillecentret i Haslev gav hende en 100 % udnyttelse af synet tilbage.

”Da jeg fik lavet synsprøven, fik jeg først lavet den traditionelle synsprøve, hvor jeg skulle se på prikker, runde ringe og lukke for det ene og det andet øje. Derefter fik jeg så tilbudt den nye DNEye teknologi, hvor man ligesom bliver fotograferet ind i øjet”.

Det synes jeg er smart! For så ved jeg jo, at det ikke er mig, der har siddet og sagt noget forkert under synstesten”, forklarer Susanne Hermansen.

Arvæv på nethinden.

”Jeg har en øjensygdom, hvor der er noget arvæv på nethinden, som gør, at jeg har et lidt sløret syn. Derfor synes jeg, at jeg måtte ha´ det allerbedste, man kan få!”.

”Da jeg tog brillerne på, synes jeg for det første, at jeg så godt ud med det her stel, smiler Susanne. Det næste jeg følte var, at jeg havde en meget større synsvinkel. Jeg kunne se mere - både op og ned og ud til siderne. Og så havde jeg ikke oplevelsen af, at jeg skulle vænne mig til brillerne – det fungerede med det samme, jeg fik dem på”.

”Og når jeg sidder og arbejder ved computeren, så tænker jeg ikke over, at det skulle være nødvendigt med en skærmbrille”, slutter Susanne Hermansen tilfreds.

Flere synspunkter: