Webbureau onlineBRAND

Synspunkter fra Solveig Damkjær

Solveig Damkjær:

Jeg har fået meget mere livskvalitet!

Efter en grå stær operation var Solveig Damkjær bange for, at hun aldrig fik et ordentligt syn igen. Med en udmåling med den nye DNEye scanner hos Zoffmann Optik fik hun både ro på øjnene, et klart syn og livskvaliteten tilbage.

”DNEye scanner – det er jo utroligt, at det kan lade sig gøre. Jeg synes det lød meget professionelt, så jeg var nødt til at prøve det for at få mit syn bedre, end det var. Jeg tænkte simpelthen: Det skal bare være det nye her – det må kunne hjælpe mig”, fortæller Solveig Damkjær.

Grå stær

”Jeg har haft rigtig meget irritation i mine øjne efter to grå stær operationer. Stadigvæk havde jeg meget flimmer, så jeg havde virkelig brug for, at der blev mere ro på øjnene. Og det må jeg sige – det er der virkeligt kommet.

Livskvalitet

”Den største forskel er jo, at jeg har fået meget mere ro på mit syn. Jeg er blevet mere klarsynet – det er simpelthen knivskarpt. Når jeg tager mine gamle briller på til fitness, kan jeg virkelig mærke, at mine øjne flimrer igen, så jeg skifter lige så snart, jeg er kommet hjem”.

”Mit nattesyn er også blevet meget bedre, og jeg har fået en meget bedre orientering. Jeg har fået meget mere livskvalitet med de nye briller, fordi mit syn er blevet så meget bedre, så jeg synes, det har været utroligt positivt, og jeg er rigtig glad for det”, slutter en glad Solveig Damkjær

Flere synspunkter: