Webbureau onlineBRAND

Synspunkter fra Kate Lindeblad

Kate Lindeblad:

En helt igennem ”wauw” oplevelse!

Kate Lindeblad var begejstret da hun fik sine nye briller på. Et skarpere syn, et bredere synsfelt og et bedre nattesyn var de væsentligste resultater af en udmåling med den nye Rodenstock DNEye scanner hos Zoffmann Optik.

”Jeg synes, det lød spændende, at en sådan scanner kan aflæse ens øjne fuldstændigt og finde ud af, hvad der er brug for i mit brilleglas. Det, synes jeg, er helt vildt fantastisk”, fortæller Kate Lindeblad begejstret.

”Da jeg lige fik brillerne på i stedet for de gamle, var det helt wauw, fordi det var så skarpt og tydeligt. Og farverne – selv små ting i naturen, som fx små bitte knopper på træerne, træder meget mere frem i dag”.

Bedre nattesyn og bredere synsfelt

”Jeg er ikke så nervøs mere for at køre om natten, som jeg var før, fordi jeg ikke har den usikkerhed, når modlyset kommer. Det er blevet rigtig, rigtig meget bedre”.

”Og når jeg kigger ud til siderne, er mit synsfelt blevet bredere og helt klart ude i siderne. Mit syn er blevet væsentligt bedre”, siger en tilfreds Kate Lindeblad og slutter af med:

”Jeg vil næsten sige, at jeg tror, mit syn er blevet bedre, end hvis jeg ikke bar briller og var normaltseende!

Flere synspunkter: