Webbureau onlineBRAND

Synspunkter fra Anette Svarrer

Anette Svarrer:

Jeg har absolut fået et bedre syn på lang afstand!

Før Anette Svarrer fik nye briller efter en DNEye scanning hos Haslev Brillecenter, skulle hun meget tæt på vejskiltene for at se, hvad der stod på dem. Det er historie nu.

”Da jeg fik brillerne på første gang, kiggede jeg ud af butiksdøren og tænkte: Neeej, nu kan jeg jo se, hvad der sker ovre på den anden side af gaden!” fortæller Anette Svarrer.

”Og så var det i nogle fantastisk farver, for der kommer jo også bedre farver frem med de nye briller. At se tingene rigtig meget klart og i farver – det havde jeg nok lagt lidt på hylden, så det var helt fint”.

Det gjorde ikke ondt.

”Det, at være i DNEye scanneren, synes jeg var meget professionelt. Det gik lynhurtigt og jeg tænkte: Nå, er det er overstået nu – det gjorde jo ikke ondt. Senere kom jeg ned til Haslev Brillecenter for at få de ny briller, og da jeg fik brillerne på, så kunne jeg jo se, hvad der foregik omkring mig”.

Bedre syn på lang afstand.

”Det er absolut blevet bedre at kunne se langt. For tidligere – jeg kører jo selv i bil - må jeg indrømme, at jeg skulle meget tæt på vejskiltene for overhovedet at se, hvad der stod på dem”.

”Når jeg var ude og køre bil om aftenen, så har jeg tidligere lagt mærke til at lysene fra bilerne gør, at jeg sidder og misser med øjnene. Det er ikke nær det samme nu”, slutter en tilfreds Anette Svarrer.

Flere synspunkter: