Webbureau onlineBRAND

Synspunkter fra Frederik Vittrup

Frederik Vittrup:

Jeg har fået et meget bedre nattesyn!

Grunden til at Frederik Vittrup opsøgte Zoffmann Optik i Fredericia for at få en Rodenstock DNEye scanning var, at han gerne ville have et bedre nattesyn. Det fik han – og mere til.

Ingen tilvænning

”Den første fornemmelse, da jeg tog de nye briller på og kiggede mig omkring, var: Hold da op, det er lang tid siden, at jeg har oplevet at tage et par briller på, uden det var nødvendig med tilvænning!”.

”Jeg har haft de nye brilleglas siden august sidste år, så jeg har kørt med dem hele efteråret, i vinter og hele foråret. I al slags vejr – fx regnvejr og jeg har også brugt dem om aftenen, og det har været fantastisk. Jeg kan faktisk se noget - i modsætning til hvad jeg kunne før.

Forbedret nattesyn

”Jeg ville gerne have et bedre nattesyn. Det var det, der generede mig mest, så det var faktisk det, der satte gang i det hele. Den store forskel med nattesynet har været specielt de reflekser, man normalt får om natten på almindelige briller, og især hvis der er vådt føre”.

”De er stort set forsvundet. Jeg vil vove den påstand, at der i hvert fald er mindst 90 % forbedring i forhold til det, jeg oplevede før”, slutter Frederik Vittrup tilfreds.

Flere synspunkter: